Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

brochure banner

Tien goede redenen om ‘goed verzekerd’ op skiverlof te vertrekken.

Als je goed verzekerd bent, kan je met een gerust gemoed op skireis vertrekken. Het komt er op neer dat je de juiste keuze maakt om goed verzekerd op reis te vertrekken. Geef toe, het is zinloos om je te laten verzekeren voor risico’s die niet bestaan of voor risico’s die al in een contract gedekt zijn. Twee keer voor hetzelfde verzekerd zijn, is verloren geld.  


Er bestaan inderdaad veel goede redenen om ‘goed’ verzekerd op skivakantie te vertrekken. Er zijn er minstens tien:

  1. Verplaats je je met de auto, dan verzeker je je best tegen pech onderweg.
  2. Je moet door omstandigheden buiten je wil je reis annuleren. Een annulatieverzekering kan je hiertegen verzekeren.
  3. Een ongeval tijdens een ski-reis is vlugger gebeurd dan je denkt. De, opsporings-,  repatriërings- en hospitalisatiekosten kunnen hoog oplopen. De tussenkomt van de mutualiteit is hier meestal niet voldoende.
  4. Je bent slachtoffer van een ski-ongeval en je kan met je wagen niet meer naar België rijden. Toch moeten je reis- of familiegenoten terug naar België gerepatrieerd worden. 
  5. Tijdens je reis moet je onverwacht naar België terugkeren omwille van een overlijden van een naast familielid. Wat met de kostprijs hiervan en de geleden schade door stopzetting van de reis?
  6. Je reist met het vliegtuig en na het landen zie je dat je bagage spoorloos is. Je moet vervangkledij kopen.
  7. Je leent skimateriaal van je vriend. Wat als je schade aanricht aan het geleende materiaal?.
  8. Je huurt een vakantiewoning en door je fout is er een brand of waterschade. Of misschien ben je het slachtoffer van een diefstal in de vakantiewoning. Gelukkig kan je brandverzekering hier soelaas brengen.
  9. Het gebied waar je verblijft wordt geteisterd door een natuurramp. Hoe geraak je best en zonder hoge kosten terug naar België?
  10. Je makelaar is misschien je beste verzekering. Ons kantoor doet samen met jou een soort check-up en stelt in functie hiervan een verzekering op maat voor. Vaak kan je beroep doen op je bestaande verzekeringen zoals de auto,- de brand, de familiale of de hospitalisatieverzekering die je het hele jaar door verzekeren. Maar een skivakantie brengt ook specifieke risico’s met zich mee en daarom is het beter om een reisverzekering op jaarbasis of voor een specifieke periode af te sluiten. 

Voor meer informatie over de juiste skiverzekering, aarzel niet om met ons kantoor contact op te nemen.

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak