Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

brochure banner

Hoe stressniveau op peil houden in crisisperiode?

De energiecrisis slaat hard toe. Op financieel en mentaal vlak. Bij 1 op 3 zelfstandigen slaat de stress toe. 2 op 3 zelfstanden hebben het stressniveau onder controle, omdat ze onder andere in het verleden het juiste financieel advies hebben gekregen.

Lees meer

Welke verzekeringen voor cohousers?

Cohousing of samenwonen is een vorm van wonen die we zeker bij jongeren steeds meer zien. Woon je samen met vrienden waarin alle ruimtes zich in één huurwoning bevinden, dan raden we volgende verzekeringen aan.

Lees meer

1 op de 2 bestuurders onder invloed doet beroep op een BOB

Tot eind januari wordt extra gecontroleerd op rijden onder invloed. Het blijft nodig om te sensibiliseren én te controleren voor rijden onder invloed van alcohol. Als je dan toch een glaasje op hebt, is het beter om beroep te doen op een BOB. 

Lees meer

Premie brandverzekering stijgt meer dan autoverzekering. Waarom?

Dat komt omdat omzeggens alle verzekeringsmaatschappijen de ABX-index volgen. ABEX staat voor Association Belge des Experts of Vereniging van Belgische Experten. Deze vereniging houdt de prijzen van bouwmaterialen en de uurlonen van bouwvakkers bij. Op basis daarvan wordt twee keer per jaar een gemiddelde prijsevolutie voor het hele land berekend. Een keer in mei en een tweede keer in november.

Lees meer

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak