Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

brochure banner

Waarom een  successieverzekering?

Successierechten moeten in principe binnen de zes maanden na een overlijden vereffend worden, wat bij heel wat erfgenamen korzorgen teweeg brengt. Een successieverzekering kan een oplossing zijn voor wie bijvoorbeeld vastgoed erft en de erfbelastingen niet uit eigen zak wil of kan betalen.

Lees meer

Welke verzekeringen voor singles?

Op 1 januari 2023 telde België 5,1 miljoen particuliere huishoudens, waarvan 1,8 miljoen eenpersoonshuishoudens. Dat blijkt uit de nieuwe resultaten van Statbel, het Belgische statistiekbureau. Dit is meer dan een derde (36%) van de particuliere huishoudens. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het gewest met het grootste aandeel eenpersoonshuishoudens (47%).

Lees meer

Het ABC van een rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand is zoals de naam het zegt.. bijstand. De ondernemer helpen wanneer hij of zij een juridisch probleem heeft. Rechtsbijstand betaalt geen schadevergoeding uit aan de klant, maar zorg voort bijstand bij een (mogelijks) juridisch geschil, dat kan leiden tot een zaak voor de rechtbank. Wat moet je nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering?

Lees meer

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak