Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

Makkelijk, efficiënt en persoonlijk contact via videochat

We communiceren graag met u op de meest makkelijke, efficiënte en persoonlijke manier. U kiest daarbij vrij of u ons wil contacteren via brief, telefoon, e-mail, chat, videochat of face-to-face bij ons op kantoor of bij u thuis.

videochatHet beste van verschillende werelden: de videochat.

De videochat maakt het mogelijk een persoonlijk gesprek te voeren waarbij we mekaar recht in de ogen kunnen kijken, maar zonder dat we ons daarbij moeten verplaatsen. Een efficiënte manier dus om een heus persoonlijk gesprek te voeren.

U kan met ons videochatten op een afgesproken tijdstip via Skype (onze Skype gebruikersnaam is cid.2565939d42a0b4c6), via uw webbrowser (Google Chrome of Firefox) of via uw smartphone of tablet.

Vul snel dit afspraakformulier in om uw videochat in te plannen.
We kijken er al naar uit u online te mogen begroeten !

 

Om te kunnen videochatten moet u uiteraard gebruik maken van een toestel (PC, tablet of smartphone) uitgerust met een videocamera (webcam) en microfoon.

Opgelet: we zijn enkel bereikbaar nadat u een video-afspraak hebt aangevraagd.

 

skype

Videochat via Skype

Wenst u ons te bereiken via Skype op een afgesproken tijdstip, dan moet u  Skype op uw toestel geïnstalleerd te hebben en een Skype-account te hebben aangemaakt. Klik hier om een skype oproep te starten.

 

Videochat via Jitsi Meet jitsimeet

Via de webbrowser van uw PC: u dient enkel te surfen naar het internetadres dat we u zullen doorgeven.  U dient dit echter wel te doen via een Google Chrome of Firefox browser.

Via tablet of smartphone: u dient vooraf de Jitsi Meet videochat applicatie (gratis) te installeren (via onderstaande links) en dan te surfen naar het adres dat we u zullen doorgeven: 

app store logo googleplay

 

Actualiteit

Hoe moet ik als werkgever jobstudenten verzekeren? 17/07/2020 - De vakantie staat voor de deur (of al begonnen) en misschien overweeg je een jobstudent (en) aan te nemen. Maar wat als de jobstudent tijdens het werken een ongeval heeft of op de werkvloer schade aan iemand anders veroorzaakt? Welke verzekeringen komen dan tussen?  Lees het vervolg ...
Geef de dieven geen vrij spel in je woning ! 19/06/2020 - De mooie dagen komen er aan en misschien trek je samen met de familie of vrienden er enkele dagen op uit. Terwijl je van huis bent, doe je er best alles aan om de dieven in je woning geen kans te geven. Lees het vervolg ...
Tuin en tuinman goed verzekerd? 07/06/2020 - Het mooie weer komt er aan,  je doet zoals velen een beroep op een kennis, een buur of een vriend om je tuin weer in orde te zetten. Tegen een kleine vergoeding en in het ‘zwart’. Maar wat als hij een ongeval heeft tijdens het tuinieren? Lees het vervolg ...

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak