Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

  Corona-virus

  view
  Beste klant,
  N.a.v. de verstrengde maatregelen zien we ons genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid als bedrijf te nemen en bijkomende voorzorgsmaatregelen te nemen.
  Om u als klant, onze medemensen, ons personeel en onszelf te beschermen en de verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden vragen wij:
   
  1. ‼️Maak steeds een afspraak voor een kantoorbezoek (een afspraak kan online via de website: https://kantoorgeernaert.be/nl/contact of telefonisch op 050/35.23.27.
   
  2. Kantoorbezoeken enkel indien echt noodzakelijk. Documenten kunnen steeds per mail bezorgd worden of in de brievenbus naast het Immokantoor gedeponeerd worden (deze wordt dagelijks geledigd)
   
  2. Draag uw mondmasker bij een bezoek (wij zullen tevens een mondmasker dragen tijdens een afspraak).
   
  3. Eén persoon per kantoorbezoek.
   
  4. Ontsmet uw handen voor uw afspraak.
   
  5. Wij vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze mogelijkheid van een videochat afspraak: https://kantoorgeernaert.be/.../8-kantoor/492-videochat
   
  Wij blijven uiteraard steeds tot uw dienst! Bedankt voor uw begrip🙏
  Draag zorg voor elkaar in deze moeilijke tijden!
  Hou het veilig en vooral gezond! 💛

  Welkom op onze website

  Via deze website willen wij onze klanten ook via de digitale weg de service verlenen die ze van ons gewend zijn. De website is het verlengde van wat wij elke dag voor u doen in het kantoor. Namelijk ervoor zorgen dat de risico’s waar u dagelijks mee in contact komt zo goed mogelijk afgedekt zijn. Dit doen we door u te informeren (product- en andere nuttige info) maar ook door u met raad en daad bij te staan. (zie contactpagina’s, of onze chatfunctie)

  Dicht bij onze klanten staan is een van onze belangrijkste doelstellingen, en deze website is een van de middelen die ons daarbij helpt.

  brocomnl2

  Lees meer

  Actualiteit

  Hoe moet ik als werkgever jobstudenten verzekeren? 17/07/2020 - De vakantie staat voor de deur (of al begonnen) en misschien overweeg je een jobstudent (en) aan te nemen. Maar wat als de jobstudent tijdens het werken een ongeval heeft of op de werkvloer schade aan iemand anders veroorzaakt? Welke verzekeringen komen dan tussen?  Lees het vervolg ...
  Geef de dieven geen vrij spel in je woning ! 19/06/2020 - De mooie dagen komen er aan en misschien trek je samen met de familie of vrienden er enkele dagen op uit. Terwijl je van huis bent, doe je er best alles aan om de dieven in je woning geen kans te geven. Lees het vervolg ...
  Tuin en tuinman goed verzekerd? 07/06/2020 - Het mooie weer komt er aan,  je doet zoals velen een beroep op een kennis, een buur of een vriend om je tuin weer in orde te zetten. Tegen een kleine vergoeding en in het ‘zwart’. Maar wat als hij een ongeval heeft tijdens het tuinieren? Lees het vervolg ...

  Voor u gelezen

  Geen feed gevonden

  Nieuwsbrief

  Onjuist

  Onjuist

  Verplicht veld

  Invalid Input

  Contactgegevens

  Guido Geernaert NV
  Dorpsstraat, 165
  8340 Sijsele
  FSMA nr 011334 A
  Tel 050/35.23.27
  info@guidogeernaert.be
  Maak hier online uw afspraak