Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

  Gratis check-up verzekeringen

  109543837 763670721070523 8689522939383301680 n

  Gratis check-up verzekeringen 

  Beste klant,

  "Beantwoorden de verzekeringen die ik vandaag heb nog aan mijn huidige levensomstandigheden?"

  Een zeer terechte vraag waarop we u graag een antwoord bieden.

  Weet jij nog waarvoor je verzekerd bent en waarvoor niet? De kans bestaat dat je bijvoorbeeld voor rechtsbijstand & diefstal nog niet verzekerd bent.
  Of dat je verzekeringen niet meer aangepast zijn aan je huidige situatie.

  De kinderen zijn het huis uit, je renoveerde of kocht een nieuwe woning, of jij en je partner vormen een nieuw samengesteld gezin … Ook dat heeft gevolgen voor je verzekeringen. 

  Daarom nodigen we u bij deze graag uit om een afspraak te maken voor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van uw verzekeringsportefeuille.

  Deze service is gratis, geheel vrijblijvend en, natuurlijk, in jouw voordeel!

  Maak hier een afspraak
   

  Welkom op onze website

  Via deze website willen wij onze klanten ook via de digitale weg de service verlenen die ze van ons gewend zijn. De website is het verlengde van wat wij elke dag voor u doen in het kantoor. Namelijk ervoor zorgen dat de risico’s waar u dagelijks mee in contact komt zo goed mogelijk afgedekt zijn. Dit doen we door u te informeren (product- en andere nuttige info) maar ook door u met raad en daad bij te staan. (zie contactpagina’s, of onze chatfunctie)

  Dicht bij onze klanten staan is een van onze belangrijkste doelstellingen, en deze website is een van de middelen die ons daarbij helpt.

  brocomnl2

  Lees meer

  Actualiteit

  Hoe moet ik als werkgever jobstudenten verzekeren? 17/07/2020 - De vakantie staat voor de deur (of al begonnen) en misschien overweeg je een jobstudent (en) aan te nemen. Maar wat als de jobstudent tijdens het werken een ongeval heeft of op de werkvloer schade aan iemand anders veroorzaakt? Welke verzekeringen komen dan tussen?  Lees het vervolg ...
  Geef de dieven geen vrij spel in je woning ! 19/06/2020 - De mooie dagen komen er aan en misschien trek je samen met de familie of vrienden er enkele dagen op uit. Terwijl je van huis bent, doe je er best alles aan om de dieven in je woning geen kans te geven. Lees het vervolg ...
  Tuin en tuinman goed verzekerd? 07/06/2020 - Het mooie weer komt er aan,  je doet zoals velen een beroep op een kennis, een buur of een vriend om je tuin weer in orde te zetten. Tegen een kleine vergoeding en in het ‘zwart’. Maar wat als hij een ongeval heeft tijdens het tuinieren? Lees het vervolg ...

  Voor u gelezen

  Geen feed gevonden

  Nieuwsbrief

  Onjuist

  Onjuist

  Verplicht veld

  Invalid Input

  Contactgegevens

  Guido Geernaert NV
  Dorpsstraat, 165
  8340 Sijsele
  FSMA nr 011334 A
  Tel 050/35.23.27
  info@guidogeernaert.be
  Maak hier online uw afspraak