Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

Vacature

Op zoek naar een nieuwe sprong in je carrière?! 
Zakenkantoor Guido Geernaert zoekt een ambitieuze verzekeringsmedewerker om ons kantoor te versterken.

Omschrijving vacature:
Afwisselend takenpakket, in contact met de klanten, voor zowel schadebeheer als productie (opmaak offertes, polissen, beheer polissen, …).
Opmaak offertes en polissen en de opvolging hiervan in samenspraak met de klanten.
Je staat in contact met de medewerkers van de maatschappijen voor het bekomen van de correcte offertes / polissen en een vlotte schadeafhandeling.

KANTOOR:
We zijn een jong en dynamisch kantoor met een toekomstvisie. De digitalisering van het beroep is voor ons kantoor erg belangrijk, dit wel steeds in combinatie met de persoonlijke aanpak van de makelaar.
De klant staat steeds centraal in ons verhaal. De groei van het kantoor is belangrijk om de klanten steeds zo goed mogelijk te kunnen servicen naar de toekomst toe.

 JOUW PROFIEL: 

  • Je hebt een bachelor diploma verzekeringen en bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring.
  • Structuur en nauwkeurigheid zijn ook voor jou belangrijk in de afhandeling van je dossiers.
  • Je werkt op een autonome en probleemoplossende manier aan je schadedossiers.
  • Je empathisch vermogen en commerciële ingesteldheid helpen je je in te leven in vragen en problemen van je klanten.
  • Je drukt je perfect uit in het Nederlands en je hebt een basiskennis Frans.
  • Je bent handig met de pc, pluspunt indien je kennis hebt van beheerspakket Brio.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een full time of parttime job (glijdende uren mogelijk)
Een aantrekkelijk verloningspakket met maaltijdcheques
Iphone + abonnement
Tandverzekering
Doorgroeimogelijkheden in een snel groeiend kantoor met veel verantwoordelijkheid 

vacature

Welkom op onze website

Via deze website willen wij onze klanten ook via de digitale weg de service verlenen die ze van ons gewend zijn. De website is het verlengde van wat wij elke dag voor u doen in het kantoor. Namelijk ervoor zorgen dat de risico’s waar u dagelijks mee in contact komt zo goed mogelijk afgedekt zijn. Dit doen we door u te informeren (product- en andere nuttige info) maar ook door u met raad en daad bij te staan. (zie contactpagina’s, of onze chatfunctie)

Dicht bij onze klanten staan is een van onze belangrijkste doelstellingen, en deze website is een van de middelen die ons daarbij helpt.

brocomnl2

Lees meer

Actualiteit

Waarom een  successieverzekering? 19/09/2023 - Successierechten moeten in principe binnen de zes maanden na een overlijden vereffend worden, wat bij heel wat erfgenamen korzorgen teweeg brengt. Een successieverzekering kan een oplossing zijn voor wie bijvoorbeeld vastgoed erft en de erfbelastingen niet uit eigen zak wil of kan betalen. Lees het vervolg ...
Wist je dat je hiervoor ook verzekerd bent in je familiale verzekering? 07/09/2023 - De familiale verzekering is wellicht de verzekering met de ruimste waarborgen tegen een zeer redelijke prijs. Wie er nog geen heeft, raden wij aan om er dringend één af te sluiten. Deze schade gevallen zijn verzekerd in de familiale verzekering. Lees het vervolg ...
Welke verzekeringen voor singles? 09/08/2023 - Op 1 januari 2023 telde België 5,1 miljoen particuliere huishoudens, waarvan 1,8 miljoen eenpersoonshuishoudens. Dat blijkt uit de nieuwe resultaten van Statbel, het Belgische statistiekbureau. Dit is meer dan een derde (36%) van de particuliere huishoudens. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het gewest met het grootste aandeel eenpersoonshuishoudens (47%). Lees het vervolg ...

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak